TOTI TORONELL presenta BILELULA

Dissabte, 16 de juliol

20:00

Clown

50′

L’Espectacle

Si un cacauet cau en una piscina, deixa de ser una fruita seca? Els farmacèutics, van a tota pastilla?

Un dia, quan Jordi (aquest és el seu veritable nom) va arribar a casa, li va dir al seu pare que volia ser pallasso; el seu pare li va contestar que, quan sortira del treball, podia fer el que li donara la gana. I això va fer: sortir-se del treball. Des de llavors, fa de transportista portant escenografies amunt i avall i, quan acaba, fa de pallasso.

Bilelula és l’adaptació a aquests temps de Libèlul·la, un espectacle que es presentava dins d’una carpa per a 50 persones. Com ho veurem no té molta importància. El que sí que la té és que Toti ens mostra una emoció, un so, una manera d’entendre la vida. I si per la comissura dels llavis s’escapa una petita riallada, en aquest precís instant… BILELULA presa tot el seu sentit.

Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho, ha inspirat part d’aquest espectacle.

La Companyia

En 1992 Toti Toronell feu un curs de circ amb Pep Mora que va ser el detonant de tot el que va vindre després.

Es formà de manera autodidàctica, sempre extraient aprenentatge i coneixement dels seus encontres amb: Avner (The Excentric), Jango Edwards, Leo Bassi, Las Bubb, Comediants, Toni Albà, Dimitri Bogatirev (Aga-Boom) entre d’altres però, sobretot, del seu atreviment a l’hora de provar i investigar.

Des de la seua fundació en 1995 fins a 2006 dirigí i actuà amb COP DE CLOWN amb qui aprengué a creure que tot era possible. En 2006 creà Laitrum Teatro per a investigar i profunditzar en noves maneres d’ensenyar teatre i, paral·lelament, encetà a caminar amb la Cia. Toti Toronell.

També dirigeix altres companyies, fa dibuixos, escultures, algun disseny, construeix escenografies, toca una mica l’acordió i l’ukulele, dona alguna classe, inventa, escriu, imagina, i quan menys ho espera, s’equivoca… i torna a començar.

Fitxa Artística

Idea: Toti Toronell y Alexander Calder
Direcció: Toti Toronell
Intèrpret: Toti Toronell
Disseny d’il·luminació: Toti Toronell
Escenografia: Toti Toronell
Autòmats: Toti Toronell
Coreografia: Paula Toronell

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

bilelula1
bilelula2