Slide Slide Slide

Què és FRESCA!

Torna el Festival FRESCA! Unes altres dates (ara a juliol), en un altre lloc de la ciutat (la plaça de bous… sense bous, què et sembla?), però amb el mateix esperit i amb més energia, si és possible.

Dansa, circ, teatre gestual, teatre de text, pallassos i acròbates, teatre inclusiu. D’ací i de molt lluny però sempre amb la màxima qualitat. En fi. Que no pots dir que aquesta oferta no t’interessa o no va amb tu perquè en FRESCA! n’hi ha per a totes i tots.
Som fresques i, per això, hem fet un programa ple d’energia, rialles i, per què no, llàgrimes. Però de les que netegen, de les que et parlen per dins.
Volem estar amb tu, estigues de vacances o treballant. Això ens fa igual. El que volem és veure’t. I sentir-te. I després, que ens contes què t’ha semblat.
T’hi atreveixes?

El Programa de FRESCA!

FRESCA! AL COMPLET

On estem?

No sabíem què triar, així que ens quedem amb el sol i ombra de la plaça de bous. Al cor de la nostra ciutat. Ben propet de tot: de jardins, de transports públics, de gelateries i cafeteries…

Quan estarem amb tu?

Del 7 al 17 de juliol, a la plaça de bous. Això, enguany. El que ve, no ho sabem. Ens agraden les sorpreses. El que és segur és que serà a l’estiu, a la fresca.