DELSALTRES presenta BÜRSTNER’S CLUB

Dijous, 14 de juliol

22:30

Circ

40′

L’Espectacle

Bürstner’s Club és un viatge a través del circ contemporani. Presa la seua inspiració de la vida en comunitat característica de les companyies de circ itinerants, que encara viatgen pel món a la manera tradicional. Allí, entre les carpes de circ i les caravanes, xicotets grups de persones afronten les bondats i penúries de la vida tots junts, com una família.

L’acció comença en el que sembla un descampat amb tints onírics: un cotxe i una caravana delimiten l’espai escènic en un gran passadís central. En la mateixa escena i a banda i banda s’asseu el públic al qual se’l convida a viure una experiència envolupant amb una visió pròxima i privilegiada dels artistes. Els números de circ s’entrellacen amb escenes quotidianes de conseqüències inesperades, donant a entendre que en Bürstner’s Club no tot és el que sembla. 

Set personatges, a través de diverses tècniques pròpies del circ, com les cintes, cordes, “acroportes”, “jocs icaris”, malabars, equilibris, dutes a terme amb gran rigor tècnic, juntament amb la dansa, el teatre, l’òpera i l’absurd surrealista del pallasso, ens fan partícips de les seues inquietuds, de la por a la solitud, l’angoixa davant el buit, la complexitat de les relacions de parella, la sensació de caminar de puntetes en la vida, i com, des del punt de compartir infinits moments junts, arriben a entendre’s, acceptar-se, i enfortir allò que els uneix des de les seues diferències. Reconciliar-se amb la vida, la seua pròpia vida.

Encara que aquest espectacle es presenta en l’escenari de Frescoreta!, el seu horari serà nocturn, ja que va dirigit a públic adult.

La Companyia

DelsAltres és una companyia valenciana dirigida per Eleonora Gronchi i Pablo Meneu. Tots dos artistes han realitzat la major part de la seua carrera professional a l’estranger i Bürstner’s Club és el seu primer projecte de gran format a la ciutat de València. La direcció artística va de la mà d’Eleonora Gronchi i Pablo Meneu, al costat del seu equip artístic.

Fitxa Artística

Direcció i producció: Eleonora Gronchi i Pablo Meneu
Intèrprets: Guillem Fluixà Martí, Eleonora Gronchi, Nicoló Marzoli, Pablo Meneu, Rosa Schmid, Elena Vives, Claudia Zucheratto
Escenografia: Rocío Garriga
Rigging: Pablo Meneu
Vestuari: Eleonora Gronchi
Disseny d’il·luminació: Diego Rossellò Castilla

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

burstners1
burstners2