NICANOR DE ELIA presenta COPYLEFT

Dimarts, 12 de juliol

20:00

Circ

45′

L’Espectacle

L’artista francoargentino Nicanor de Elia, que dona nom a aquesta companyia, ha creat i coreografiat, amb música de l’italià Giovanni di Domenico, un espectacle trepidant que combina els malabarismes i la dansa contemporània. Un elenc d’artistes de les nacionalitats més diverses, entre els quals destaquen l’uruguaià Juan Duarte Mateos, el brasiler Lucas Castelo Branco, l’argentí Nahuel Desanto, l’espanyol Gonzalo Rodríguez Fernández i el francès Walid El Yafi, protagonitzen una proposta amb tal dosi de ritme i talent que no sabràs on mirar.

Cinc malabaristes amb aparença esportiva es troben en l’espai escènic i fan l’escalfament davant del públic. L’ambient evoca els ragazzi de Pasolini. Sona un himne absurd i l’espectacle comença, al mateix temps que s’expliquen les normes de seguretat i les regles del joc al públic; les referències al món de l’esport són evidents.

Copyleft és el fruit de tres anys de recerca. Un espectacle coregràfic que permet als malabaristes adaptar-se a les diferents situacions que els espais poden oferir. L’absurd i l’humor se sumen al treball performatiu, a l’escriptura coregràfica i als jocs malabars.

La Companyia

Nicanor de Elia és malabarista, ballarí, coreògraf, pedagog i director. Centra el seu treball en l’obertura d’espais emocionals i comparteix amb el públic, qüestions teatrals, estètiques i espacials.

Preocupat per la innovació, s’ix voluntàriament dels camins fressats per a desenvolupar un nou llenguatge transversal, on les múltiples formes del circ actual es projecten cap al futur.

En 2022 han aconseguit el Premi FETEN al millor espectacle de carrer.

Fitxa Artística

Direcció i coreografia: Nicanor De Elia
Creació musical: Giovanni di Domenico
Intèrprets: Juan Duarte Mateos, Lucas Castelo Branco, Nahuel Desanto, Gonzalo Rodríguez Fernández, Walid El Yafi

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

copyleft1
copyleft3
copyleft2
copyleft4