RHUM & CIA presenta EL DIABLO COJUELO (Cía. Nacional de Teatro Clásico – Velvet Events)

RHUM & CIA presenta EL DIABLO COJUELO
(Cía. Nacional de Teatro Clásico – Velvet Events)

Dimecres, 13 de juliol

22:30

Teatre Clown

90′

L’Espectacle

Un clàssic de Vélez de Guevara, adaptat per Juan Mayorga, dut a terme per una companyia de pallassos. Una obra amb dues trames: la de la boja obra de Vélez, i la d’una companyia sempre a punt de fracassar. I així és com a personatges del segle XVI aixequen teulades i viatgen per les terres i els aires d’una Espanya esperpèntica.

Un clàssic amb pallassos? Un espectacle de pallassos amb cites clàssiques? Que va! Un clàssic molt pallasso; molt pallasso i molt clàssic. La mirada ingènua i salvatge del pallasso és capaç d’homenatjar el clàssic i, al mateix temps, de riure’s d’ell i de la nostra relació amb ell i de la nostra relació amb els clàssics, en general.

La Companyia

Rhum & Cia. va iniciar la seua trajectòria en 2014 amb Rhum i li han seguit Rhümia (2016), Rhumans (2018) i Gran reserva (2020). Fins a finals de 2020 ha visitat més de 70 teatres, ha realitzat 240 representacions que han sigut vistes per més de 60.000 espectadors. Entre molts altres, els seus nassos rojos han estat en els escenaris de La Abadia i Circo Price de Madrid, Teatro Central de Sevilla, Bretón de Logronyo, Principal de Vitòria, Principal de Castelló, Principal de Palma, Teatro Circo de Múrcia, Teatre Arniches d’Alacant, Teatre Lliure de Barcelona durant 5 temporades…i festivals de la talla del Festival Grec (en 3 ocasions), Temporada Alta, Feten, Trapezzi…

A més, han recollit nombrosos èxits, i també premis, en una cerca constant de l’humor absurd i disbauxat, però també de la màgia, la tendresa i l’emoció, sempre des de l’essència del pallasso.

Fitxa Artística

Dramaturgia: Juan Mayorga
Direcció: Ester Nadal
Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Mauro Paganini y Xavi Lozano
So: Marc Santa
Il·luminació: Sylvia Kuchinow
Escenografia: La Closca
Vestuari: Nidia Tusal

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

diablo1
diablo3
diablo5
diablo2
diablo4
diablo6