FIRCO

Dijous, 7 de juliol

22:30

Circ

75′

L’Espectacle

L’alacantí Carlos Such produeix, des de 2018, el Festival Iberoamericà de Circ (FIRCO), el primer i únic festival de números curts en el qual se citen exclusivament joves promeses. Aquest Festival és reconegut com un dels festivals de referència en el panorama nacional i internacional que, actualment, se celebra en el Teatro Circo Price de Madrid.

En aquesta ocasió, es presenta en FRESCA! un espectacle que reflecteix la pluralitat artística i tècnica del circ comandat per la mestra de cerimònies valenciana Raquel Molano. A més, comptarem amb la presència de la companyia Tripotes que, encara que resident a Suïssa, està composta per un alacantí.

Elenc

Raquel Molano (València, 1990), presentadora de la gala, imprimeix presència, ritme i força. La seua formació (teatre, piano, cant i composició) li atorguen una gran versatilitat en escena.

Andrea Ramírez (Ciutat de Mèxic, 1999) es va formar en l’École National de Cirque de Mont-real i es va graduar com a especialista de roda Cyr. Identidad rota ens parla de la cerca d’identitat; la persecució de l’ésser complet a partir dels fragments.

Oskar Mauricio (Bogotà, 1988), de Cía. Omkara, es va formar com a trapezista en l’Escuela Nacional de Circo Para Todos. Vacío tracta de l’espai on es troba l’essencial, la lluita pel retrobament personal i amb els altres. La suspensió a través del moviment en cintes aèries i subjecció bucal.

Michelle d’Andrade (Caracas, 1995) i Daniela de la Mar Díaz (Califòrnia, 1988) van formar aquest duo de suspensió capil·lar en 2021. Ubuntu trasllada l’essència llatinoamericana a l’escena, així com la sororitat entre les dones.

Zhenia i José Ángel (Cuba, 1993) formen el Duo Ángeles. Tots dos es van formar en ballet clàssic a l’Escuela Vocacional de Arte de Matanzas. En 2014, comencen a preparar el seu número d’acrobàcies en patins; pur moviment, força i tensió.

Tripotes, trio compost per Daniel Torralbo (Alacant), Julio Calero (Albacete) i Gianna Sutterlet (Itàlia) des de la seua formació a l’École supérieure des Arts du Cirque (ESAC) en 2016. Encore un fois juga amb caigudes, desviacions, salts i risc. Un nombre replet de moviment i humor, segell personal d’aquesta companyia.

Bastian (Xile) es va formar en FLIC Scuola de Circo de Torí i ací ens presenta Bastian Sol. La seua inquietud i energia l’han portat a aprofundir en la fusió de dues de les seues disciplines: els malabars i la dansa.

Fitxa Artística

Direcció i coordinació: Carlos Such
Intèrprets: Raquel Molano – Presentadora, Andrea Ramírez – Rueda Cyr, Oskar Maurici – Cintes aèries, Michelle d’Andrade i Daniela de la Mar Díaz – Suspensió capil·lar, Zhenia i José Ángel – patins acrobàtics, Daniel Torralbo i Julio Calero – Bàscula coreana, Bastian – Malabars
Disseny d’il·luminació i so: Libe Aramburuzabala i Sonia Sanz

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

firco1
firco3
firco5
firco2
firco4
firco6