TEATRO LA PLAZA presenta HAMLET

Dilluns, 11 de juliol

22:30

Teatre inclusiu

95′

L’Espectacle

Una versió recontra lliure de Hamlet, escrita i dirigida per Chela De Ferrari.

Un grup de persones amb síndrome de Down pren l’escenari per a compartir els seus anhels i frustracions a través d’una versió lliure de Hamlet. 

L’obra és un teixit entre el text de Shakespeare i les aportacions i experiències dels actors, i pren com a punt de partida la pregunta més famosa de la història, que ens situa enfront del mirall de la nostra existència: ser o no ser? Què implica ser per a persones que no troben espais on se les tinga en compte?

Històricament, les persones amb SD han estat considerades com una càrrega per a la societat. Quin valor i sentit té la seua existència hui en un món on l’eficiència, la capacitat de producció i els models inassolibles de consum i bellesa són el paradigma de l’ésser humà?

La Companyia

Teatro La Plaza és un espai de creació teatral que investiga i interpreta la realitat per a construir un punt de vista crític que dialogue amb la seua comunitat.

Obre les portes en el 2003 amb el propòsit de connectar-se amb la seua comunitat oferint-li una producció d’obres capaces de qüestionar, provocar i sorprendre. A través de textos de nova dramatúrgia, així com de clàssics sota una mirada contemporània, les seues propostes busquen formular preguntes claus que ens permeten entendre millor la nostra realitat, els agitats temps que vivim i la complexa naturalesa de l’ésser humà.

Amb la intenció de col·laborar en el desenvolupament de la dramatúrgia local, en el 2013 crea Sala de Part, un programa que estimula el naixement d’obres i autors peruans.

Fitxa Artística

Dramatúrgia i direcció general: Chela De Ferrari
Asesorament en dramatúrgia: Claudia Tangoa, Jonathan Oliveros i Luis Alberto León
Intèrprets: Octavio Bernaza, Jaime Cruz, Lucas Demarchi, Manuel García, Diana Gutierrez, Cristina León Barandiarán, Ximena Rodríguez i Álvaro Toledo
Entrenament vocal: Alessandra Rodríguez
Coreografia: Mirella Carbone
Disseny d’il·luminació: Jesús Reyes
Visuals: Lucho Soldevilla
Producció delegada i Distribució: Carlota Guivernau

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

hamlet3
hamlet6
hamlet1
hamlet5
hamlet4
hamlet2