Viviana Cangialosi / Compagnia Finzi Pasca

COMPAGNIA FINZI PASCA presenta BIANCO SU BIANCO

Diumenge, 17 de juliol

22:30

Teatre Clown

90′

L’Espectacle

Bianco su Bianco narra la història de Ruggero i Elena, de la infància difícil del xic, de la força de l’amistat que permet travessar la tempesta, i d’aqueix vincle tan màgic com misteriós que és l’amor, que sostindrà a tots dos mentre escalen un dels pics més alts.

Des de la seua estrena mundial en Bellinzona (Suïssa) en 2014, l’espectacle ha tingut més de 171 funcions amb més de 38.500 espectadors en 48 ciutats diferents; a Suïssa, Espanya, el Canadà, Mèxic, Itàlia, l’Equador, França, Xile, Rússia, Romania, l’Uruguai, el Brasil, Finlàndia, Tunísia i Dinamarca.

Circ, dansa, teatre…. Sobretot, bellesa, intimisme i sensibilitat a dolls. Daniele Finzi Pasca ha escrit (potser sense pensar-ho i sense proposar-li-ho) una vertadera novel·la d’aprenentatge per a la vida.

La Companyia

Resident a Lugano (Suïssa), la Compagnia Finzi Pasca és una de les companyies artístiques independents més importants del món. Gaudeix de renom internacional gràcies a la seua particular proposta artística: el “Teatre de la Carícia», la seua pròpia tècnica teatral basada en el gest invisible i la lleugeresa, que emociona profundament. 

En la seua trajectòria, la Compagnia ha creat tres Cerimònies Olímpiques: dos de clausura dels jocs olímpics de Torí 2006 i Sochi 2014 i una d’obertura dels Paraolímpics de Sochi 2014; dos espectacles per al Cirque du Soleil: Luzia en 2016 i Corteo en 2005 (que va ser vist per 9 milions d’espectadors en 10 anys de gira); l’espectacle multimèdia Avudo en el marc de la celebració dels 375 anys de la fundació de Montreal, Canadà; Abrazos, l’espectacle familiar de la Fira estatal de León 2019 a Mèxic i set òperes líriques. 

En 2019, l’equip creatiu de la CFP va liderar la creació i la posada en escena de l’espectacle central de la Fête des vignerons a Vevey, Suïssa. Una celebració, reconeguda com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO, que es duu a terme 4 vegades en un cicle. En 2020, el mateix equip crea i posa en escena el concert d’inauguració de l’orgue més gran de Rússia a la sala Zaryadye de Moscou amb la participació de 10.000 espectadors en un lapse de 24 hores. Entre molts altres projectes en marxa, la companyia ha creat 7 espectacles de gira alguns d’ells encara en circulació: Nuda (2021), 52 (2021), Luna Park (2020), Per te (2016), Bianco su Bianco (2014), La Verità (2013), Donka (2010) i Icaro (1991).

La Compagnia Finzi Pasca va ser fundada per Antonio Vergamini, Daniele Finzi Pasca, Hugo Gargiulo, Julie Hamelin Finzi (†) i Maria Bonzanigo en 2011, reprenent el treball desenvolupat pel Teatre Sunil i Inlevitas.

Fitxa Artística

Elenc:
Helena Bittencourt (Rio de Janeiro, Brasil)
Goos Meeuwsen (Arnhem, Holanda)

Daniele Finzi Pasca (Lugano, Suïssa)
Autor, director i co-dissenyador de coreografia, d’il·luminació i del bosc lluminós

Julie Hamelin Finzi (Montreal, Quebec, Canadà)
Directora creativa i productora

Maria Bonzanigo (Losanna, Suïssa)
Compositora, dissenyadora de so i co-dissenyadora de coreografia

Hugo Gargiulo (Montevideo,l’Uruguai)
Escenògraf, creador d’accessoris i co-dissenyador del bosc lluminós

Antonio Vergamini (Bèrgam, Itàlia)
Productor executiu

En coproducció amb:
Teatro Sociale Bellinzona – Bellinzona Teatro Maison de la culture de Nevers et de la Nièvre L’Odyssée – Scène conventionnée de Périgueux

Socis a la creació:
Caffè Chicco d’Oro Cornèrcard
Grand Hotel Villa Castagnola
Fidinam

Amb el suport de:
Lugano
Canton Ticino
Pro Helvetia
Ernst Göhner Stiftung Sintetica – Research Partner AIL SA

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

bianco1

Viviana Cangialosi / Compagnia Finzi Pasca

bianco3

Viviana Cangialosi / Compagnia Finzi Pasca

bianco2

Viviana Cangialosi / Compagnia Finzi Pasca

bianco4

Viviana Cangialosi / Compagnia Finzi Pasca