NACHO VILAR / YLLANA presenten GLUBS

Diumenge, 10 de juliol

20:00

Teatre gestual

60′

L’Espectacle

Nacho Vilar Producciones i Yllana Producciones s’uneixen per a crear Glubs: el primer espectacle de carrer concebut per Yllana en els seus trenta anys d’existència i el sisé de la productora murciana.

Glubs està banyat pel seu característic humor sense paraules, molt visual i amb un ritme trepidant. En aquesta ocasió, a més, s’afegeix la immersió amb la proximitat amb els espectadors.

Després d’un aparatós naufragi, quatre mariners desorientats apareixen terra endins, amb un únic objectiu: trobar com més prompte millor un port on embarcar. En aquesta epopeia pescaran taurons, sobreviuran tempestes, lluitaran en hilarants batalles i arrossegaran als espectadors a una cascada de situacions absurdes i sense trellat el teló de fons de les quals és el seductor món de la mar.

La Companyia

Nacho Vilar Producciones creada en 2002, amb un nombrós historial de grans i aclamades produccions a l’esquena, és una de les empreses més reconegudes del sector i un destacat agent cultural en el món del teatre de carrer i circ.

Destaca la seua trajectòria en les arts de carrer amb espectacles com Habitus Mundi, guardonat amb el Premi Umore Azoka al Millor Espectacle o Typical, amb direcció d’Antón Valén, que la seua extensa gira consolidà l’especialització de la productora en el sector. També han estat finalistes en dues ocasions als Premis Max.

En l’actualitat s’encarreguen de la direcció artística de salDecalle, Festival Internacional de Teatre de Carrer de San Pedro del Pinatar (Múrcia).

Yllana Producciones naix en 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual, encara que en l’actualitat, ha diversificat la seua activitat, oferint diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l’audiovisual.

D’una banda, es dedica a la creació, producció i distribució d’espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals i, d’una altra, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l’àmbit cultural.

Ficha Artística

Creació i direcció: Yllana
Intèrprets: Sergio Alarcón, Elia Estrada, David Terol i Emmanuel Vizcaíno
Espai sonor: Fran Pogo
Il·luminació: Roberto Lorente
Escenografia: Yllana
Realització d’escenografia: Scnik Movil i José Ruiz Saura
Atrezzo: José Ruiz Saura
Coreografia: Jon Mitó
Vestuari: Tatiana de Sarabia

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

glubs1
glubs3
glubs2
glubs4