HOTEL IOCANDI presenta PEIX

Divendres, 8 de juliol

20:00

Circ

40′

L’Espectacle

Peix és un espectacle unipersonal, on es combinen l’acrobàcia en escala d’equilibri, la música i la teatralitat del pallasso. L’artista ens convida a reflexionar, des de la poètica de l’absurd i el pallasso, sobre l’impacte del turisme, la lluita de poders, el buit, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser xicotets.

Peix és un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per a buscar allò que ens fa continuar nadant, buscant, remant, tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades. En 2019 va rebre el Premi Moritz de Fira Tàrrega a la millor estrena de teatre de carrer.

La Companyia

Hotel Iocandi és una companyia catalana que es forma en 2012. Els seus dos components, Tomeu Amer i Griselda Juncà, provenen de la formació teatral i circense. En els seus espectacles es combinen diferents disciplines circenses, amb una forta càrrega interpretativa. D’aquesta fusió, sorgeix la peça Esquerdes, seleccionada pel projecte Camins Emergents 2013 i guardonada amb el Premi Zirkolika 2015 com a Millor Espectacle. Des de llavors, l’espectacle s’ha pogut veure en molts festivals, ciutats i pobles de tota Espanya, Europa i Àsia.

La companyia forma part del Col·lectiu La Persiana i també ha participat a l’espectacle Invisibles, XXI Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris i a Rakkaus, Circ d’Hivern 2018 a Helsinki, Finlàndia. 

Fitxa Artística

Idea, creació i interpretació: Tomeu Amer
Mirada externa: Ada Vilaró
Acompanyament artístic: Griselda Juncà
Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov
Disseny i construcció escenografía: Tomeu Amer
Tècnic i il·lustracions: David Pemanyer
Vestuari: Hotel Iocandi

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

peix1
peix4
peix3
peix2