PreFRESCA!

Dimecres, 6 de Juliol

20:00

Entrada lliure – Rambla Méndez Núñez, 1

 

CÍA. LUCAS ESCOBEDO presenta LOS MAÑAS

Teatre gestual

30′

 

L’Espectacle

Los Mañas estan a Alacant. Venen equipats amb tot el necessari per a reparar el que faça falta. Tota una vida dedicada al manteniment d’infraestructures i a l’arranjament d’incidències, els ha convertit en uns vertaders “manetes”, uns professionals, un duo infal·lible forjat amb els anys d’un ofici que esgrimeixen amb orgull. MacGyver al seu costat és tot un aficionat.

Los Mañas ofereixen un humor absurd ple d’entropessons, moments de màgia, ocurrents coreografies, i escenes carregades de tendresa creades per a gaudi del públic. Ix al carrer i busca’ls. Podràs trobar-los en qualsevol lloc fent de les seues.

Fitxa Artística

Direcció: Lucas Escobedo
Intèrprets: Lucas Escobedo, Esther D’Andrea
Construcció de màscares: Iria Roibás Esteve

CIA. MARROCH presenta ENTRE NOSOTROS

Dansa

20′

 

L’Espectacle

ENTRE NOSOTROS: tota relació interpersonal comporta un pes addicional, la responsabilitat de tractar bé aqueixa persona, cuidar-la, poder discutir i saber reconciliar-se. Es el camí que ens porta a moments màgics i a vegades amargs. Però tota relació s’acaba perquè els camins es bifurquen o, simplement, arriben al seu final; no obstant això, sempre quedarà alguna cosa entre nosaltres.

MARROCH és una companyia de dansa contemporània fundada per Salvador Rocher, María Palazón i Melodia García, tres ballarins que pretenen mostrar la fusió de diferents llenguatges de moviment per a arribar a tota classe de públic. Marroch és una companyia emergent alacantina, jove, fresca, dinàmica i constant, amb moltes inquietuds i aspiracions, que pretén generar emocions i transportar l’espectador a un altre lloc, a aquell des d’on naix la inspiració per a la creació dels seus espectacles.

Fitxa Artística

Direcció coreogràfica i intèrprets: Salvador Rocher, Melodía García
Música: Max Richter, Beauty Beats, Pink Floyd

EYAS DANCE PROJECT presenta HIIT

Dansa

15′

 

L’Espectacle

HIIT és una peça inspirada en l’estratègia d’entrenament cardiovascular que consisteix a alternar períodes curts d’exercici anaeròbic d’alta intensitat amb períodes de recuperació menys intensos. HIIT no és només un espectacle de dansa; és una poderosa experiència sensorial que transcendeix els cossos dels intèrprets i travessa cada espectador d’una manera única, personal i transformadora. HIIT és celeritat, fatiga, vulnerabilitat, potència i aclaparament.

EYAS DANCE PROJECT és una companyia de dansa contemporània fundada a Espanya en 2018 i codirigida pels coreògrafs i ballarins Carlos González i Seth Buckley. Des de la seua fundació, la companyia ha presentat treballs a Alemanya, Espanya, Bèlgica, Itàlia, Polònia, Taiwan i Suècia. Han participat i rebut diversos premis en prestigiosos certàmens coreogràfics com ara Internationales Solo Tanz Theater Festival Stuttgart, MASDANZA, el Certamen Coreogràfic de Tetuan i en el Certamen Coreogràfic de Madrid.

Fitxa Artística

Direcció i coreografia: Carlos González y Seth Buckley
Ballarins: Paula Montoya, Sybila Gutiérrez, Cristina Reolid y Seth Buckley
Edició de música i vídeo: Carlos González