GRAVITY & OTHER MYTHS presenta A SIMPLE SPACE

Divendres, 15 de juliol

22:30

Teatre físic

60′

L’Espectacle

A simple space ha sigut representat més de 850 vegades en 34 països diferents.

Set acròbates porten al límit la seua capacitat física fins al final, sense reserves, en una actuació alhora crua, frenètica i delicada. Amb el suport de percussió en viu i una presentació tan íntima que pots sentir la calor, escoltar cada respiració i submergir-te en l’espectacle a cada moment.

A simple space provoca respostes reals, més viscerals que cerebrals, en l’audiència. Els acròbates porten els seus cossos al límit, abaixen la guàrdia i mostren sense embuts els seus errors, fracassos i febleses. L’honestedat és l’essència de A simple space.

La Companyia

Gravity & Other Myths (GOM) és una companyia d’acrobàcies i teatre físic que traspassa els límits del nou circ. Es va formar a Adelaide (Austràlia) en 2009, i des dels seus inicis, GOM ha estat aclamada internacionalment per l’audàcia i l’originalitat de les seues propostes. Actuen amb honestedat i centren els seus esforços a crear espectacles de gran connexió humana i virtuosisme acrobàtic.

A simple space ha collit èxits en tots els països on s’ha representat i ha rebut premis com el Victor Award for People’s Choice.

La companyia ha rebut molt bones crítiques de la resta de les seues obres, així com el Premi Helpman 2019 al Millor Teatre Físic. Sense cap dubte, GOM s’està consolidant com una companyia líder en el món del circ.

Fitxa Artística

Creat per: Jacob Randell, Jascha Boyce, Lachlan Binns, Triton Tunis-Mitchell, Martin Schreiber, Elliot Zoerner.
Intèrprets: Jacob Randell, Jordan Hart, Lachlan Harper, Kevin Beverley , Alyssa Moore, Annalise Moore, Axel Osborne & Nick Martyn.
Música: Elliot Zoerner (compositor) – Nick Martyn (intèrpret)

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

gravity1
gravity3
gravity4
gravity6