NICANOR DE ELIA presenta COPYLEFT

L’Espectacle

L’artista francoargentino Nicanor de Elia, que dona nom a aquesta companyia, ha creat i coreografiat, amb música de l’italià Giovanni di Domenico, un espectacle trepidant que combina els malabarismes i la dansa contemporània. Un elenc d’artistes de les nacionalitats més diverses, entre els quals destaquen l’uruguaià Juan Duarte Mateos, el brasiler Lucas Castelo Branco, l’argentí Nahuel Desanto, l’espanyol Gonzalo Rodríguez Fernández i el francès Walid El Yafi, protagonitzen una proposta amb tal dosi de ritme i talent que no sabràs on mirar.

Cinc malabaristes amb aparença esportiva es troben en l’espai escènic i fan l’escalfament davant del públic. L’ambient evoca els ragazzi de Pasolini. Sona un himne absurd i l’espectacle comença, al mateix temps que s’expliquen les normes de seguretat i les regles del joc al públic; les referències al món de l’esport són evidents.

Copyleft és el fruit de tres anys de recerca. Un espectacle coregràfic que permet als malabaristes adaptar-se a les diferents situacions que els espais poden oferir. L’absurd i l’humor se sumen al treball performatiu, a l’escriptura coregràfica i als jocs malabars.