ARACALADANZA presenta LOOP

Dissabte, 9 de juliol

22:30

Dansa

60′

L’Espectacle

Amb 25 anys de trajectòria, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent en la creació d’espectacles per a xicotets i joves que sedueixen també als adults.

En el seu nou treball, Loop, la companyia parteix del joc per a desenvolupar el seu fascinant univers, en el qual la màgia que es crea amb la coreografia, la llum, el vestuari i l’escenografia transforma la realitat. 

Què queda després dels aplaudiments en una funció, just quan el teló cau? Què queda quan tan sols una llum de treball il·lumina l’espai? I quan al pati de butaques ja no queda ningú, qui recull i ordena l’escenari?

Com és un escenari buit?

Aracaladanza intenta respondre a totes aquestes preguntes a través d’un escenari que es presenta com un llenç en blanc, i on la proposta principal és la de crear una peça de teatre dins del teatre, i de dansa dins de la dansa; un joc metateatral, marca de fàbrica d’Aracaladanza.

La inclusió d’aquest espectacle en FRESCA! es justifica perquè no volem perdre complicitat amb el públic familiar, sense perdre de vista a l’adult que vol continuar somiant.

La Companyia

En els cinc últims anys, la companyia ha alçat el teló en nombroses ocasions; ha visitat festivals internacionals d’Àfrica, Europa i Àsia; ha mantingut una estreta col·laboració amb companyies argentines de teatre i titelles i ha trepitjat escenaris de molt diversos països.

Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut en l’any 2010, pel seu compromís amb aquest públic i la seua exigència estètica, artística i tècnica. L’últim dels seus reconeixements ha estat el premi Feten (Fira Europea d’Arts Escèniques per a xiquets i xiquetes) 2022 al millor espectacle de dansa, precisament amb Loop

Reconeguda per la crítica, guanyadora de diversos premis Max, Aracaladanza és assídua a festivals internacionals de dansa de tot el món. I, a més, ha aconseguit involucrar en el seu treball a dos dels més prestigiosos escenaris de la dansa a tota Europa, com són el Teatre Sadler’s Wells, de Londres i el Mercat de les Flors, de Barcelona.

Fitxa Artística

Idea i direcció: Enrique Cabrera
Coreografia: Enrique Cabrera en col·laboració amb els intèrprets
Intèrprets: Raquel de la Plaza, Carolina Arija, Jorge Brea, Jonatan de Luis i Jimena Trueba
Cover: Elena García
Música original: Luis Miguel Cobo
Disseny d’escenografia i vestuari: Elisa Sanz
Disseny d’il·luminació: Pedro Yagüe

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als tres espectacles que tu tries per 45 €. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES.
Avda. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant. Telèfon +34 965 938 333. arniches_ivc@gva.es
De dimarts a divendres de 10.00 h a 14.00 h. Dijous de maig i juny, de 17.30 h a 20.00 h.
El 4 i el 11 de juliol taquilla oberta de 10:00 h a 14:00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA PLAÇA DE BOUS.
Plaça Espanya, 7 – 8, 03012, Alacant.
Del 7 al 17 de juliol, dues hores abans de cada espectacle.

loop1
loop2
loop 3
loop4