DELSALTRES presenta BÜRSTNER’S CLUB

L’Espectacle

Bürstner’s Club és un viatge a través del circ contemporani. Presa la seua inspiració de la vida en comunitat característica de les companyies de circ itinerants, que encara viatgen pel món a la manera tradicional. Allí, entre les carpes de circ i les caravanes, xicotets grups de persones afronten les bondats i penúries de la vida tots junts, com una família.

L’acció comença en el que sembla un descampat amb tints onírics: un cotxe i una caravana delimiten l’espai escènic en un gran passadís central. En la mateixa escena i a banda i banda s’asseu el públic al qual se’l convida a viure una experiència envolupant amb una visió pròxima i privilegiada dels artistes. Els números de circ s’entrellacen amb escenes quotidianes de conseqüències inesperades, donant a entendre que en Bürstner’s Club no tot és el que sembla. 

Set personatges, a través de diverses tècniques pròpies del circ, com les cintes, cordes, “acroportes”, “jocs icaris”, malabars, equilibris, dutes a terme amb gran rigor tècnic, juntament amb la dansa, el teatre, l’òpera i l’absurd surrealista del pallasso, ens fan partícips de les seues inquietuds, de la por a la solitud, l’angoixa davant el buit, la complexitat de les relacions de parella, la sensació de caminar de puntetes en la vida, i com, des del punt de compartir infinits moments junts, arriben a entendre’s, acceptar-se, i enfortir allò que els uneix des de les seues diferències. Reconciliar-se amb la vida, la seua pròpia vida.

Encara que aquest espectacle es presenta en l’escenari de Frescoreta!, el seu horari serà nocturn, ja que va dirigit a públic adult.