PreFRESCA!

El Espectáculo

CÍA. LUCAS ESCOBEDO presenta LOS MAÑAS

Los Mañas estan a Alacant. Venen equipats amb tot el necessari per a reparar el que faça falta. Tota una vida dedicada al manteniment d’infraestructures i a l’arranjament d’incidències, els ha convertit en uns vertaders “manetes”, uns professionals, un duo infal·lible forjat amb els anys d’un ofici que esgrimeixen amb orgull. MacGyver al seu costat és tot un aficionat.

CIA. MARROCH presenta ENTRE NOSOTROS

ENTRE NOSOTROS: tota relació interpersonal comporta un pes addicional, la responsabilitat de tractar bé aqueixa persona, cuidar-la, poder discutir i saber reconciliar-se. Es el camí que ens porta a moments màgics i a vegades amargs. Però tota relació s’acaba perquè els camins es bifurquen o, simplement, arriben al seu final; no obstant això, sempre quedarà alguna cosa entre nosaltres.

EYAS DANCE PROJECT presenta HIIT

HIIT és una peça inspirada en l’estratègia d’entrenament cardiovascular que consisteix a alternar períodes curts d’exercici anaeròbic d’alta intensitat amb períodes de recuperació menys intensos. HIIT no és només un espectacle de dansa; és una poderosa experiència sensorial que transcendeix els cossos dels intèrprets i travessa cada espectador d’una manera única, personal i transformadora. HIIT és celeritat, fatiga, vulnerabilitat, potència i aclaparament.